Hoe lang kan een puppy van 8 weken's nachts plassen?

Een vuistregel waar veel trainers het over eens zijn, is dat een puppy haar urine kan vasthouden gedurende het aantal uren dat overeenkomt met haar leeftijd in maanden, plus één. Dus een puppy van acht weken oud (twee maanden) kan hem drie uur vasthouden, maar dat is de meeste tijd dat ze hem kan vasthouden, dus ze kan de urgentie voelen om daarvoor te elimineren. Een puppy van een maand oud moet zijn blaas twee uur kunnen vasthouden. Het is nog steeds het beste dat u uw puppy elk uur naar buiten brengt als u kunt om ervoor te zorgen dat er geen ongelukken in huis gebeuren, en het is ook een goede training voor uw puppy.

Geleidelijk aan zal uw puppy blaascontrole opbouwen en moet hij de hele nacht door kunnen slapen zonder zo vaak naar de badkamer te hoeven gaan. Een goede vuistregel is dat puppy's hun urine meestal kunnen vasthouden voor hun leeftijd in maanden plus één, omgezet in uren. Met andere woorden, een puppy van 3 maanden oud kan over het algemeen vier uur gaan zonder te plassen. Dus als je acht uur slaapt, moet je's nachts één keer opstaan om je puppy van 3 maanden oud te laten plassen.

Helaas sta je, net als elke nieuwe ouder, ook voor een aantal uitdagende, wakkere nachten. Dat kan ervoor zorgen dat je je afvraagt, hoe krijg je een puppy de hele nacht door in slaap? Uw puppy heeft veel meer kans om de hele nacht door te slapen als hij overdag moe is geweest. Zelfs als uw puppy nog niet mag wandelen omdat hij niet volledig is gevaccineerd, is het super belangrijk om hem zowel mentale als fysieke stimulatie in huis te geven en, als je het geluk hebt er een te hebben, in een afgesloten tuin. Speel met speelgoed, jaag elkaar rond en werk aan trainingsspellen.

Buiten kunt u beginnen uw puppy comfortabel te maken met een riem en hem in rondjes rond het pand laten lopen. Voed uw hond met puzzelspeelgoed (in plaats van uit een hondenbak) om zijn hersenen te betrekken terwijl ze eten. Neem je puppy mee voor een potje pauze vlak voor het slapengaan. Vanwege hun ontwikkeling kunnen puppy's hun urine doorgaans niet langer dan een paar uur per keer vasthouden.

Als ze de mogelijkheid hebben om hun zaken te doen vlak voor het slapengaan, heb je meer tijd om uit te rusten voordat ze weer moeten potje doen. Als het slapengaan rondrolt, zorg er dan voor dat uw huis comfortabel en. Dim de lichten, zet wat zachte klassieke muziek op en geef je puppy een zacht nest om in te knuffelen. Probeer een kledingstuk van je kleding in zijn beddengoed op te nemen, zodat je pup zich dicht bij je voelt.

Dog Appeasing Pheromone (DAP) halsbanden en diffusers geven een kalmerend feromoon af (een synthetische versie van het hormoon dat vrijkomt door een zogende moederhond) dat ook kan helpen om uw puppy te kalmeren. Speelgoed dat een „hartslag” afgeeft, kan ook helpen om uw puppy in slaap te krijgen. Een krat of opsluitruimte is in het begin meestal beter. Totdat uw puppy voldoende is gegroeid om zijn blaas de hele nacht vast te kunnen houden, zal het waarschijnlijk eindigen in doorweekte lakens als hij in uw bed kan slapen.

Als je niet wakker wilt worden op een natte plek, laat je puppy dan de nacht doorbrengen in een krat of opsluitruimte met een zacht nest beddengoed. Als je een opsluitruimte gebruikt, kun je een potje naast het bed van de puppy plaatsen, zodat ze midden in de nacht kunnen potje maken zonder je wakker te maken. Als je puppy in een krat slaapt, moet je waarschijnlijk midden in de nacht een potje pauze nemen. Puppy's kunnen hun urine gewoon niet langer dan een paar uur fysiek vasthouden, hun lichaam is er niet voor gemaakt.

Ze houden er ook niet van om gedwongen te worden om in hun eigen puinhoop te zitten of te slapen. Deze twee dingen samen betekenen dat, als je je puppy's nachts in een krat, je waarschijnlijk midden in de nacht moet opstaan om hem vrij te laten. Tenzij je een klein ras hebt, is een goede vuistregel dat een pup zijn blaas ongeveer evenveel uren kan vasthouden als hij maanden oud is (d.w.z. Net als kleine kinderen kunnen ze het misschien een nacht wat langer vasthouden als ze uitgeput zijn, maar het is nog steeds onwaarschijnlijk dat ze het tot de ochtend helemaal halen.

Als je je pup meeneemt voor een potje pauze, blijf dan kalm en stil en doe niet aan spelen of overmatig knuffelen. Een van de snelste dingen die een puppy kan leren, is dat zeuren en blaffen je laten rennen. Als ze weten dat ze alleen maar wat lawaai hoeven te maken om je aandacht te trekken, krijg je nooit een goede nachtrust. De eerste paar dagen is je pup thuis, probeer oordopjes, witte ruis en andere ruisonderdrukkingsopties om zeuren en blaffen te blokkeren.

In sommige gevallen kan het opsluiten van uw hond in uw slaapkamer helpen om uw hond tot rust te brengen, omdat ze weten dat u er bent. Is een gecertificeerde professionele hondentrainer (CPDT-Ka) en gecertificeerde scheidingstrainer (CSAT). Ze is eigenaar van Modern Hound Dog Training in San Francisco en geeft hondentrainingslessen aan de San Francisco SPCA. Over het algemeen verwachten we dat puppy's het de hele nacht vasthouden tegen de tijd dat ze vijf maanden oud zijn, hoewel sommige pups soms wat langer kunnen duren.

Net als bij kinderen is zindelijkheidstraining een individuele zaak. Sommige pups komen er eerder aan, anderen komen er later, maar de meeste pups komen er uiteindelijk als je ze helpt. Je hebt misschien gehoord dat het aantal uren dat een puppy zijn blaas kan vasthouden, rechtstreeks verband houdt met het aantal maanden dat hij is. Ik zou zeggen, uit persoonlijke ervaring, dat die theorie nogal nauwkeurig is.

Daarom, als je niet om de paar uur met je pup opstaat, zul je waarschijnlijk worden verwelkomd door een paar ongelukken wanneer je elke ochtend wakker wordt, vooral bij het trainen van je puppy. Er zijn echter zeker stappen die u kunt nemen om het aantal ongevallen dat u moet opruimen te minimaliseren, en manieren om hem zindelijk te trainen. Als je je hond gaat kratten, zijn hier enkele tips om je huis's nachts zo plasvrij mogelijk te houden. Puppy's jonger dan 10 weken kunnen hun urine niet langer dan een uur per keer vasthouden, en pas op de leeftijd van 6 maanden kunnen puppy's tot zes uur wachten om naar de badkamer te gaan.

Teena Patel, een hondentrainer en de eigenaar van de trainingsfaciliteit University of Doglando, zegt dat puppy's zo vaak wakker worden omdat ze eenzaam zijn voor hun moeders. Het spreekt voor zich dat als u begrijpt waarom uw puppy zijn blaas niet van de ene op de andere dag kan vasthouden, u uw puppy beter kunt begrijpen en de stappen die u moet nemen om hem met succes zindelijk te trainen. Wanneer u een hond van acht weken oud mee naar huis neemt, kunt u beginnen met puppyhuistraining door hem regelmatig mee naar de badkamer te nemen. Puppy's en honden houden van routines, dus maak er een gewoonte van om je puppy nog een laatste keer mee naar buiten te nemen om potje te gaan.

Als het gaat om puppy's voor zindelijkheidstraining, zijn er verschillende dingen die een deuk kunnen veroorzaken in het zindelijkheidstrainingsproces. Over het algemeen kunnen puppy's het een uur per maand vasthouden (dus een puppy van drie maanden oud kan drie uur wachten om te plassen). Zulke puppy's kunnen met weinig gevolgen in de kist plassen (ze voelen zich niet veel nat), omdat het absorberende materiaal te veel werk doet om de puppy droog te houden. Puppy's leren het vast te houden terwijl ze volwassen worden, en een krat van de juiste grootte helpt het instinct in te prenten van puppy's die niet willen bevuilen waar ze slapen.

Saboteer het trainingsproces niet door de potje opstelling te veranderen, want visuele herinneringen zullen veranderen en uw puppy's in de war brengen over wat ze moeten doen. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *