Hoe lang moet een puppy zindelijkheidstraining duren?

Het doel is om goede gewoonten bij te brengen en een liefdevolle band op te bouwen met uw huisdier. Het duurt meestal 4-6 maanden voordat een puppy volledig zindelijk is, maar sommige puppy's kunnen tot een jaar duren. Dus het antwoord op de vraag of een puppy van 8 weken oud zindelijk kan worden getraind, is ja, maar het gebeurt zeer zelden. Aangezien we al onze pups in kratten trainen, is ons antwoord op deze vraag hetzelfde als ons oorspronkelijke antwoord.

Ons antwoord is natuurlijk niet zonder een beetje inzicht. Als je een plas- of poepvraag hebt die we nog niet hebben beantwoord, laat dan een reactie achter en misschien, misschien schrijven we een blogpost om je vraag te beantwoorden. Het duurt minstens twee weken om een puppy volledig zindelijk te maken. De meeste pups hebben 4 tot 8 weken of zelfs langer nodig.

Puppy's doen het het beste volgens een regelmatig schema. Het schema leert hen dat er tijden zijn om te eten, tijden om te spelen en tijden om hun zaken te doen. Meestal kan een puppy zijn blaas een uur controleren voor elke leeftijd van een maand. Dus als uw puppy 2 maanden oud is, kan hij hem ongeveer twee uur vasthouden.

Ga niet langer door tussen badkamerpauzes, anders krijgen ze waarschijnlijk een ongeluk. Fokkers die hun puppy's in huis grootbrengen, hebben ze meestal in een grote puppypen en de moeder zal aangeven waar de slaapplaats of -plaatsen zijn - en waar het toilet is. Wanneer u nadenkt over de beste manier om een puppy zindelijk te maken, wilt u idealiter het 'speel' gedeelte van uw puppybestendige tuin en het 'toilet'-gedeelte scheiden. Het is een goed idee om bij zindelijkheidstraining voor puppy's een begeleidend cue-woord zoals 'druk' of 'haast' te introduceren terwijl ze naar het toilet gaan, zodat je dit woord later kunt gebruiken om hen aan te moedigen te gaan als je op een nieuwe plek bent.

Als je ontmoedigd raakt, kijk dan gewoon naar het lieve gezicht van je puppy en onthoud dat training ook helemaal nieuw voor haar is. Zindelijkheidstraining is niet afhankelijk van het feit dat uw puppy"goed” is; het hangt ervan af dat u goed bent in consistentie, tijdmanagement, en het belonen van het gedrag dat u wilt. Ga altijd dezelfde deur uit naar hetzelfde gebied waar u wilt dat uw puppy naar het potje gaat en houd hem buiten aan de lijn tijdens het trainen (zelfs in een omheinde tuin), zodat u kunt zien wat er gebeurt en onmiddellijk kunt reageren. Als u zich houdt aan een consistente zindelijkheidstrainingsroutine voor puppy's, leert uw hond snel buiten te toiletteren.

We hebben ook 2 vrienden die onlangs Lab-puppy's hebben gekregen en we zullen melden wanneer hun pups zindelijk zijn. Om ervoor te zorgen dat ze op 8 weken oud volledig zindelijk zouden zijn, zouden ze moeten worden opgeleid door hun vorige verzorgers. De meeste puppy's eten drie tot vier maaltijden per dag als ze groeien, en de meeste puppy's zullen na de maaltijd moeten poepen, dus aandacht besteden aan deze korte vervolgperiode is belangrijk. Hoe meer mogelijkheden u krijgt om uw puppy te belonen voor het toiletteren op de juiste plaats, hoe sneller uw zindelijkheidstraining zal zijn.

Sommige puppy's kunnen in slechts een paar weken heel snel leren zindelijk te zijn, terwijl het voor sommige honden langer kan duren en tot een jaar kan duren. Uw puppy beperkt houden tot zijn eigen ruimte kan een enorme hulp zijn bij zindelijkheidstraining en training in het algemeen. Je kunt beginnen met zindelijkheidstraining van een puppy als ze ongeveer 8 weken oud zijn (idealiter zijn ze bij hun moeder minstens tot 8 weken oud, zo niet langer).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *