Hoe vaak moet een puppy van 8 weken oud's nachts uitgaan?

Als je hem start als hij 7-9 weken oud is, moet dat waarschijnlijk elke 2 uur zijn; van 9-14 weken, elke 3 uur; 14 weken en ouder, elke 4 uur. Dit zijn natuurlijk algemene richtlijnen en het kan zijn dat uw puppy meer of minder vaak uit moet gaan. Geleidelijk aan zal uw puppy blaascontrole opbouwen en moet hij de hele nacht door kunnen slapen zonder zo vaak naar de badkamer te hoeven gaan. Een goede vuistregel is dat puppy's hun urine meestal kunnen vasthouden voor hun leeftijd in maanden plus één, omgezet in uren.

Met andere woorden, een puppy van 3 maanden oud kan over het algemeen vier uur gaan zonder te plassen. Dus als je acht uur slaapt, moet je's nachts één keer opstaan om je puppy van 3 maanden oud te laten plassen. Vaak en diep slapen is normaal voor een puppy van 8 weken oud en niets om je zorgen over te maken als je puppy energiek en speels is als hij wakker is, goed eet en groeit, en in elk ander opzicht gezond lijkt. Bekijk de voortgang van Moses en socialisatie in deze 3 video's hieronder, terwijl hij groeit van 10 weken naar 8 maanden (in het Puppy Coach Video Diary zijn er zoveel meer video's tussen deze fasen die vitale nuances in zijn training en ontwikkeling laten zien).

Tussen de 6 en 8 weken oud moet uw puppy de dierenarts bezoeken voor zijn eerste puppyvaccins, ontworming en een onderzoek. Saboteer het trainingsproces niet door de potje opstelling te veranderen, want visuele herinneringen zullen veranderen en uw puppy's in de war brengen over wat ze moeten doen. Als je's nachts je puppy in een krat, verwacht dan midden in de nacht op te staan en je puppy een klein beetje mee naar buiten te nemen, gedurende maximaal twee weken. De thuistraining zou moeten beginnen zodra u uw nieuwe puppy mee naar huis neemt, maar wees voorbereid op de eerste paar weken om langzaam te gaan.

In tegenstelling tot volwassen honden die een of twee keer per dag eten, moeten de meeste puppy's drie keer per dag puppyvoer eten. Teena Patel, een hondentrainer en de eigenaar van de trainingsfaciliteit University of Doglando, zegt dat puppy's zo vaak wakker worden omdat ze eenzaam zijn voor hun moeders. Wanneer u een hond van acht weken oud mee naar huis neemt, kunt u beginnen met puppyhuistraining door hem regelmatig mee naar de badkamer te nemen. Je hebt nog genoeg tijd om aan haar zindelijkheidstraining te werken voordat de winter toeslaat, ze is nog erg jong en het is normaal dat sommige puppy's hier wat meer geduld nodig hebben.

Op de leeftijd van 7 weken hebben puppy's de neiging om veel te slapen en dus als uw puppy voornamelijk in hun kratpen slaapt, is het prima om ze daar langere tijd in te laten doorbrengen. Als je je afvraagt wanneer puppy's weg van huis naar buiten kunnen gaan, raadt de American Veterinary Society of Animal Behavior (AVSAB) aan dat dierenverzorgers al een week na hun eerste vaccinatieronde, op ongeveer zeven weken oud, puppy's meenemen op wandelingen en openbare uitjes. De meeste mensen realiseren zich echter niet hoe groot de impact van voedsel kan zijn op verschillende aspecten van de training van uw puppy's.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *