Hoe vaak moet een puppy van 8 weken oud zindelijk worden?

Plan een regelmatig schema voor een potje pauze. De leeftijd en voortgang van uw puppy in de thuistraining bepalen hoe vaak geplande pauzes moeten plaatsvinden. Voor puppy's van acht weken oud raad ik minstens één keer per één tot twee uur gedurende de dag aan, tenzij ze een dutje doen. Ontwikkel een frequent schema voor bezoeken van buitenaf.

Je puppy moet uitgaan als hij wakker wordt, na het eten en drinken en na het spelen. Hij moet ook om de twee uur worden verwijderd als hij 8 weken oud is. Als je hem vraagt langer te gaan zonder een pauze in de badkamer, zijn ongelukken zeer waarschijnlijk. Begin met housetraining van je pup zodra hij thuiskomt.

Het is belangrijk, en verrassend eenvoudig, om uw puppy te trainen zonder dat hij een toilet- of kauwfout maakt. Elke fout zal de training aanzienlijk moeilijker maken. Puppy's ontwikkelen snel toiletgewoonten en zelfs een enkele fout luidt in de toekomst nog veel meer in. Ook leert het straffen van puppy's voor het vervuilen van het huis of het maken van kauwfouten hen per ongeluk om het huis te bevuilen of op schoenen te kauwen terwijl hun baasjes weg zijn (en daarom niet kunnen straffen).

Vergeet niet dat goede gewoonten net zo moeilijk te doorbreken zijn als slechte gewoonten en dus train je puppy vanaf het begin. Opsluiting is het geheim van foutloze thuistraining (met behulp van een hondenhol en een puppyspeelkamer) om ervoor te zorgen dat uw puppy zonder toezicht geen fouten maakt. Het hele punt van het opsluiten van puppy's terwijl ze jong zijn, is dat ze zoveel mogelijk vrijheid kunnen hebben als ze ouder zijn. Als alternatief, als u uw nieuwe puppy vrij laat rondlopen en slechte huisgewoonten aangaat, zult u hem ongetwijfeld als volwassene beperken.

Zorg er natuurlijk ook voor dat je je puppy leert om van zijn hol en speelkamer te houden. Met het juiste gebruik van een hondenhok is het heel gemakkelijk te voorspellen wanneer uw puppy naar het toilet moet. Dit betekent dat u uw puppy naar de door u gekozen toiletlocatie kunt brengen en weet dat hij onmiddellijk zal plassen of poepen, zodat u hem extravagant kunt belonen en binnenshuis met hem kunt spelen, wetende dat ze geen ongeluk zullen krijgen. Bovendien heb je volledige controle over tot welke objecten ze toegang hebben in hun opsluitingsgebieden, zodat ze kunnen leren om alleen geschikte items te kauwen.

Holle kauwspeeltjes gevuld met voedsel leren hen wat geschikt is om op te kauwen, en belonen ze voor het stilletjes genieten van passend recreatief kauwen. Regelmatige, vroege opsluiting helpt uw puppy te leren genieten om alleen thuis tijd door te brengen. U kunt beginnen met het trainen van uw puppy zodra hij thuiskomt, vooral als het gaat om huisbreuk. Als u ervoor kiest om uw pup in een krat te trainen, wordt zindelijkheidstraining van uw hond gemakkelijker, omdat honden terughoudend zijn om dicht bij waar ze slapen te aarde.

Jonge puppy's hebben interactie en speelgoed nodig en spelen en trainen en dus 7-8 uur in een krat zitten zal moeilijk zijn voor de geestelijke gezondheid van uw puppy. We hebben ook 2 vrienden die onlangs Lab-puppy's hebben gekregen en we zullen melden wanneer hun pups zindelijk zijn. Ik heb onlangs een nestje Golden Retriever-puppy's grootgebracht en gelukkig gingen drie van die puppy's naar huis met vrienden en familie. Puppy's zijn als baby's, ze krijgen op verschillende tijdstippen blaascontrole en sommige zijn gemakkelijker zindelijk te trainen dan andere.

Dus in plaats van te straffen, is hier de truc die me hielp ontdekken hoe ik mijn puppy's snel kan zindelijk trainen. De meeste puppy's eten drie tot vier maaltijden per dag als ze groeien, en de meeste puppy's zullen na de maaltijd moeten poepen, dus aandacht besteden aan deze korte vervolgperiode is belangrijk. Ik zie zoveel berichten over puppy's die hun (onervaren) baasjes monden en bijten en zich over het algemeen op een onaanvaardbare manier gedragen, en het zijn meestal die puppy's die na 5 en 6 weken van hun nestgenoten zijn weggenomen en daarna niet goed zijn gesocialiseerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *