Hoe vaak moet je een puppy van 8 weken oud meenemen naar het potje?

Je puppy moet uitgaan als hij wakker wordt, na het eten en drinken en na het spelen. Hij moet ook om de twee uur worden verwijderd als hij 8 weken oud is. Als je hem vraagt langer te gaan zonder badkamerpauze, zijn ongelukken zeer waarschijnlijk. Ontwikkel een frequent schema voor externe bezoeken.

Zodra pups oud genoeg zijn om alleen te elimineren en volledig gespeend zijn van de melk en verzorging van hun moeder, kunt u beginnen met het zindelijk trainen om ongelukken in uw huis te voorkomen. Dit gebeurt meestal tussen de leeftijd van 8 en 10 weken. De gemiddelde puppy kan zijn urine vasthouden gedurende het aantal uren dat gelijk is aan zijn leeftijd in maanden plus één, volgens de Animal Humane Society. Daarom zal een puppy van 8 weken oud ongeveer elke drie uur plassen en een puppy van 12 weken oud om de vier uur.

Puppy's poepen over het algemeen binnen een half uur na een maaltijd, volgens Cesar's Way. Hoe vaak kleine Fido poept, hangt af van hoe vaak hij eet, meestal twee tot vier keer per dag, stelt Petfinder. Begin met housetraining van je pup op het moment dat hij thuiskomt. Het is belangrijk en verrassend eenvoudig om uw puppy te trainen zonder dat hij een toilet- of kauwfout maakt.

Elke fout zal de training aanzienlijk moeilijker maken. Puppy's ontwikkelen snel toiletgewoonten en zelfs een enkele fout luidt in de toekomst nog veel meer in. Ook leert het straffen van puppy's voor het vervuilen van het huis of het maken van kauwfouten hen per ongeluk om het huis te bevuilen of op schoenen te kauwen terwijl hun baasjes weg zijn (en daarom niet kunnen straffen). Vergeet niet dat goede gewoonten net zo moeilijk te doorbreken zijn als slechte gewoonten en dus train je puppy vanaf het begin.

Opsluiting is het geheim van foutloze zinstraining (met behulp van een hondenhol en een puppyspeelkamer) om ervoor te zorgen dat uw puppy zonder toezicht geen fouten maakt. Het hele punt van het opsluiten van puppy's terwijl ze jong zijn, is dat ze zoveel mogelijk vrijheid kunnen hebben als ze ouder zijn. Als alternatief, als u uw nieuwe puppy vrij laat rondlopen en slechte huisgewoonten aangaat, zult u hem ongetwijfeld als volwassene beperken. Zorg er natuurlijk ook voor dat je je puppy leert om van zijn hol en speelkamer te houden.

Met het juiste gebruik van een hondenhok is het heel gemakkelijk te voorspellen wanneer uw puppy naar het toilet moet. Dit betekent dat u uw puppy naar de door u gekozen toiletlocatie kunt brengen en weet dat hij onmiddellijk zal plassen of poepen, zodat u hem extravagant kunt belonen en binnenshuis met hem kunt spelen, wetende dat ze geen ongeluk zullen krijgen. Bovendien heb je volledige controle over tot welke objecten ze toegang hebben in hun opsluitingsgebieden, zodat ze kunnen leren om alleen geschikte items te kauwen. Holle kauwspeeltjes gevuld met voedsel leren hen wat geschikt is om op te kauwen, en belonen ze voor het stilletjes genieten van passend recreatief kauwen.

Regelmatige, vroege opsluiting helpt uw puppy te leren genieten om alleen thuis tijd door te brengen. Je kunt verwachten dat een puppy 16 weken goed is, met hier en daar een ongeluk, maar volledig huistraind en betrouwbaar zijn op de leeftijd van 6 tot 7 maanden. Jonge puppy's hebben interactie en speelgoed nodig en spelen en trainen, dus 7-8 uur in een krat zitten zal moeilijk zijn voor de geestelijke gezondheid van uw puppy. De meeste puppy's eten drie tot vier maaltijden per dag als ze groeien, en de meeste puppy's zullen na de maaltijd moeten poepen, dus aandacht besteden aan deze korte vervolgperiode is belangrijk.

Puppy's zijn als baby's, ze krijgen op verschillende tijdstippen blaascontrole en sommige zijn gemakkelijker zindelijk te trainen dan andere. Dus in plaats van te straffen, is hier de truc die me hielp ontdekken hoe ik mijn puppy's snel kan zindelijk trainen. Als je je afvraagt wanneer puppy's weg van huis naar buiten kunnen gaan, raadt de American Veterinary Society of Animal Behavior (AVSAB) aan dat dierenverzorgers al een week na hun eerste vaccinatieronde, op ongeveer zeven weken oud, puppy's meenemen op wandelingen en openbare uitjes. Wanneer u een hond van acht weken oud mee naar huis neemt, kunt u beginnen met puppyhuistraining door hem regelmatig mee naar de badkamer te nemen.

Ik zie zoveel berichten over puppy's die hun (onervaren) baasjes monden en bijten en zich over het algemeen op een onaanvaardbare manier gedragen, en het zijn meestal die puppy's die na 5 en 6 weken van hun nestgenoten zijn weggenomen en daarna niet goed zijn gesocialiseerd. De meeste puppy's kunnen de hele nacht niet doorslapen als ze voor het eerst thuiskomen bij hun nieuwe baasjes, maar bijna alle puppy's slapen de hele nacht door tegen de tijd dat ze 16 weken oud zijn. Maar als u de bovenstaande drie valkuilen vermijdt en uw hond leert hoe hij u moet waarschuwen met een bel voordat hij moet gaan, kunt u elke hond zindelijk trainen, of het nu een puppy van 8 weken oud is zoals de mijne of een oudere hond die nooit zindelijk is getraind, veel sneller dan u ooit voor mogelijk had gehouden en uw hond zal van u houden en vertrouwen jij voor altijd. Als je erkent dat wanneer je een puppy zo jong krijgt en de middelen hebt om dat gebrek aan opleiding te verhelpen, dan geweldig is (rekening houdend met het feit dat je je puppy pas moet toestaan om te socializen met onbekende honden nadat ze al hun prikken na 12 weken hebben gehad, wat te laat is om met de socialisatie te beginnen zoals ze hebben gedaan verhuisde naar een andere ontwikkelingsfase.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *