Hoe vaak moet je's avonds een puppy van 8 weken oud meenemen?

Als je hem start als hij 7-9 weken oud is, moet dat waarschijnlijk elke 2 uur zijn; van 9-14 weken, elke 3 uur; 14 weken en ouder, elke 4 uur. Dit zijn natuurlijk algemene richtlijnen en het kan zijn dat uw puppy meer of minder vaak uit moet gaan. Geleidelijk aan zal uw puppy blaascontrole opbouwen en moet hij de hele nacht door kunnen slapen zonder zo vaak naar de badkamer te hoeven gaan. Een goede vuistregel is dat puppy's hun urine meestal kunnen vasthouden voor hun leeftijd in maanden plus één, omgezet in uren.

Met andere woorden, een puppy van 3 maanden oud kan over het algemeen vier uur gaan zonder te plassen. Dus als je acht uur slaapt, moet je's nachts één keer opstaan om je puppy van 3 maanden oud te laten plassen. Houd u aan een regelmatige routine om uw puppy minstens elke twee tot vier uur en na elke verandering van activiteit naar buiten te brengen. Dit is vooral belangrijk tijdens thuistraining en zal ongelukken tot een minimum beperken.

Een paar nieuwe puppy's kunnen's nachts zes of zeven uur meegaan zonder te plassen. Maar velen kunnen dit pas doen als ze ongeveer tien weken oud zijn. Als je's nachts je puppy in een krat, verwacht dan midden in de nacht op te staan en je puppy een klein beetje mee naar buiten te nemen, gedurende maximaal twee weken. In tegenstelling tot volwassen honden die een of twee keer per dag eten, moeten de meeste puppy's drie keer per dag puppyvoer eten.

Je hebt nog genoeg tijd om aan haar zindelijkheidstraining te werken voordat de winter toeslaat, ze is nog erg jong en het is normaal dat sommige puppy's hier wat meer geduld nodig hebben. Als je je afvraagt wanneer puppy's weg van huis naar buiten kunnen gaan, raadt de American Veterinary Society of Animal Behavior (AVSAB) aan dat dierenverzorgers al een week na hun eerste vaccinatieronde, op ongeveer zeven weken oud, puppy's meenemen op wandelingen en openbare uitjes. Krattraining puppy's overdag en's nachts zijn precies hetzelfde, je moet een regelmatig schema volgen om succesvol te zijn. Saboteer het trainingsproces niet door de potje opstelling te veranderen, want visuele herinneringen zullen veranderen en uw puppy's in de war brengen over wat ze moeten doen.

De meeste mensen realiseren zich echter niet hoe groot de impact van voedsel kan zijn op verschillende aspecten van de training van uw puppy's. Op de leeftijd van 7 weken hebben puppy's de neiging om veel te slapen en dus als uw puppy voornamelijk in hun kratpen slaapt, is het prima om ze daar langere tijd in te laten doorbrengen. Teena Patel, een hondentrainer en de eigenaar van de trainingsfaciliteit University of Doglando, zegt dat puppy's zo vaak wakker worden omdat ze eenzaam zijn voor hun moeders.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *