Hoe vaak plassen puppy's van 8 weken oud's nachts?

Als je hem start als hij 7-9 weken oud is, moet dat waarschijnlijk elke 2 uur zijn; van 9-14 weken, elke 3 uur; 14 weken en ouder, elke 4 uur. Dit zijn natuurlijk algemene richtlijnen en het kan zijn dat uw puppy meer of minder vaak uit moet gaan. De meeste pups kunnen meestal ongeveer zeven uur's nachts slapen zonder een potje pauze nodig te hebben, volgens de Humane Society of the United States. Wanneer puppy's echter voor het eerst huisgebroken worden, moet u uw pup misschien minstens één keer's nachts meenemen totdat hij wat ouder wordt, ongeveer 5 tot 6 maanden oud.

Als je overdag meer dan vier uur per keer buiten bent, laat dan iemand langskomen en met je puppy wandelen om hem een potje pauze te geven. Voer uw pup elke dag volgens een schema om niet alleen zijn eetlust bij te houden, maar ook zijn eliminatiegewoonten voorspelbaar te houden, zodat u weet wanneer hij moet gaan. Geleidelijk aan zal uw puppy blaascontrole opbouwen en moet hij de hele nacht door kunnen slapen zonder zo vaak naar de badkamer te hoeven gaan. Een goede vuistregel is dat puppy's hun urine meestal kunnen vasthouden voor hun leeftijd in maanden plus één, omgezet in uren.

Met andere woorden, een puppy van 3 maanden oud kan over het algemeen vier uur gaan zonder te plassen. Dus als je acht uur slaapt, moet je's nachts één keer opstaan om je puppy van 3 maanden oud te laten plassen. Een paar nieuwe puppy's kunnen's nachts zes of zeven uur meegaan zonder te plassen. Maar velen kunnen dit pas doen als ze ongeveer tien weken oud zijn.

Als je's nachts je puppy in een krat, verwacht dan midden in de nacht op te staan en je puppy een klein beetje mee naar buiten te nemen, gedurende maximaal twee weken. Dus als je een nieuwe puppy traint, zorg er dan voor dat je goed let op zijn signalen dat hij moet gaan EN de hoeveelheid tijd tussen zindelijkheidspauzes. Door zo ijverig te werken, kan uw puppy op een schema komen. Saboteer het trainingsproces niet door de potje opstelling te veranderen, want visuele herinneringen zullen veranderen en uw puppy's in de war brengen over wat ze moeten doen.

Krattraining puppy's overdag en's nachts zijn precies hetzelfde, je moet een regelmatig schema volgen om succesvol te zijn. Teena Patel, een hondentrainer en de eigenaar van de trainingsfaciliteit University of Doglando, zegt dat puppy's zo vaak wakker worden omdat ze eenzaam zijn voor hun moeders. Daarom zal een puppy van 8 weken oud ongeveer elke drie uur plassen en een puppy van 12 weken oud om de vier uur. Je kunt verwachten dat een puppy 16 weken goed is, met hier en daar een ongeluk, maar volledig huistraind en betrouwbaar zijn op de leeftijd van 6 tot 7 maanden.

Vaak en diep slapen is normaal voor een puppy van 8 weken oud en niets om je zorgen over te maken als je puppy energiek en speels is als hij wakker is, goed eet en groeit, en in elk ander opzicht gezond lijkt. Als je je afvraagt wanneer puppy's weg van huis naar buiten kunnen gaan, raadt de American Veterinary Society of Animal Behavior (AVSAB) aan dat dierenverzorgers al een week na hun eerste vaccinatieronde, op ongeveer zeven weken oud, puppy's meenemen op wandelingen en openbare uitjes. Je zult waarschijnlijk nog steeds's nachts moeten opstaan, maar je hoeft geen alarm in te stellen (of mogelijk een puppy wakker te maken die zou hebben geslapen) omdat je je puppy hoort roeren en jammeren als hij moet gaan plassen. Wanneer u een hond van acht weken oud mee naar huis neemt, kunt u beginnen met puppyhuistraining door hem regelmatig mee naar de badkamer te nemen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *