Hoe vaak plast een puppy van 8 weken oud?

De gemiddelde puppy kan zijn urine vasthouden gedurende het aantal uren dat gelijk is aan zijn leeftijd in maanden plus één, volgens de Animal Humane Society. Daarom zal een puppy van 8 weken oud ongeveer elke drie uur plassen en een puppy van 12 weken oud om de vier uur. Weet u ongeveer wanneer uw puppy zal plassen en poepen? Dit gebeurt meestal tussen de leeftijd van 8 en 10 weken. Over het algemeen moeten jonge puppy's (jonger dan ongeveer 6 maanden oud) eens per uur of twee worden verwijderd.

De AKC suggereert dat puppy's hetzelfde aantal uren kunnen wachten als hun leeftijd in maanden tot ongeveer 9 maanden oud. De periode dat een puppy van vier maanden oud hem bijvoorbeeld moet kunnen vasthouden, is 5 uur. Kleinere rassen hebben echter meestal kleine blazen en zullen daarom vaker moeten plassen dan grotere honden. Puppy's jonger dan 10 weken kunnen hun urine niet langer dan een uur per keer vasthouden, en pas op de leeftijd van 6 maanden kunnen puppy's tot zes uur wachten om naar de badkamer te gaan.

Puppies for Dummies is zelfs het eerste puppyboek dat ik las voordat ik mijn reddingspup, Linus, mee naar huis nam. Ik zie zoveel berichten over puppy's die hun (onervaren) baasjes monden en bijten en zich over het algemeen op een onaanvaardbare manier gedragen, en het zijn meestal die puppy's die na 5 en 6 weken van hun nestgenoten zijn weggenomen en daarna niet goed zijn gesocialiseerd. Jonge puppy's hebben interactie en speelgoed nodig en spelen en trainen en dus 7-8 uur in een krat zitten zal moeilijk zijn voor de geestelijke gezondheid van uw puppy. Puppy's zijn als baby's, ze krijgen op verschillende tijdstippen blaascontrole en sommige zijn gemakkelijker zindelijk te trainen dan andere.

Een puppy van 8 weken oud zal bijvoorbeeld vaker moeten gaan dan een puppy van 12 weken oud, en puppy's moeten over het algemeen vaker poepen dan volwassen honden. Dat betekent dat puppy's van 1 maand oud elk uur naar de badkamer moeten gaan, terwijl puppy's van 6 maanden oud hun blazen tot 6 uur moeten kunnen beheersen. Meestal kan de puppy op de leeftijd van 12 tot 16 weken twee tot drie keer per dag worden gevoerd en op de leeftijd van 6 maanden kunnen de meeste puppy's slechts twee keer per dag worden gevoerd. Krattraining is een van de meest effectieve methoden om puppy's de juiste plek te leren om te poepen en plassen.

Dus in plaats van te straffen, is hier de truc die me hielp ontdekken hoe ik mijn puppy's snel kan zindelijk trainen. Over het algemeen kunnen puppy's het elke maand een uur vasthouden (dus een puppy van drie maanden oud kan drie uur wachten om te plassen).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *