Hoe vaak worden puppy's van 8 weken oud's nachts wakker?

Van een puppy van 8 weken oud kan worden verwacht dat hij ongeveer 18 tot 20 uur van elke 24 uur slaapt. De fase waarin puppy's gemakkelijk in slaap vallen op schoot of in je armen duurt niet lang. Maar honden blijven hun hele leven lang slapen. Volgens de American Kennel Club (AKC) kan een puppy tussen de 18 en 20 uur per dag slapen.

Dit omvat 14-16 uur nachtrust en 2-6 uur dutjes overdag. Op de leeftijd van 7 weken hebben puppy's de neiging om veel te slapen en dus als uw puppy voornamelijk in hun kratpen slaapt, is het prima om ze daar langere tijd in te laten doorbrengen. De thuistraining zou moeten beginnen zodra u uw nieuwe puppy mee naar huis neemt, maar wees voorbereid op de eerste paar weken om langzaam te gaan. Bekijk de voortgang van Moses en socialisatie in deze 3 video's hieronder, terwijl hij groeit van 10 weken naar 8 maanden (in het Puppy Coach Video Diary zijn er zoveel meer video's tussen deze fasen die vitale nuances in zijn training en ontwikkeling laten zien).

De meeste mensen realiseren zich echter niet hoe groot de impact van voedsel kan zijn op verschillende aspecten van de training van uw puppy's. Teena Patel, een hondentrainer en de eigenaar van de trainingsfaciliteit University of Doglando, zegt dat puppy's zo vaak wakker worden omdat ze eenzaam zijn voor hun moeders. Je hebt nog genoeg tijd om aan haar zindelijkheidstraining te werken voordat de winter toeslaat, ze is nog erg jong en het is normaal dat sommige puppy's hier wat meer geduld nodig hebben. Tussen de 6 en 8 weken oud moet uw puppy de dierenarts bezoeken voor zijn eerste puppyvaccins, ontworming en een onderzoek.

De meeste puppy's kunnen de hele nacht niet doorslapen als ze voor het eerst thuiskomen bij hun nieuwe baasjes, maar bijna alle puppy's slapen de hele nacht door tegen de tijd dat ze 16 weken oud zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *