Plassen puppy's van 8 weken oud in hun slaap?

Het is volkomen normaal dat zeer jonge puppy's in hun slaap plassen terwijl ze zinentraining volgen, en hun blazen ontwikkelen zich nog steeds. Geleidelijk aan zal uw puppy blaascontrole opbouwen en moet hij de hele nacht door kunnen slapen zonder zo vaak naar de badkamer te hoeven gaan. Een goede vuistregel is dat puppy's hun urine meestal kunnen vasthouden voor hun leeftijd in maanden plus één, omgezet in uren. Met andere woorden, een puppy van 3 maanden oud kan over het algemeen vier uur gaan zonder te plassen.

Dus als je acht uur slaapt, moet je's nachts één keer opstaan om je puppy van 3 maanden oud te laten plassen. Saboteer het trainingsproces niet door de potje opstelling te veranderen, want visuele herinneringen zullen veranderen en uw puppy's in de war brengen over wat ze moeten doen. Gemiddeld plassen puppy's die jonger zijn dan 6 maanden eens in de 1 tot 2 uur, terwijl de oudere puppy's elke 2 tot 6 uur plassen. Of het nu gaat om een puppy van 8 weken oud die in slaap plast of een puppy van 4 maanden oud die in slaap plast, je merkt misschien dat ze onbewust in hun slaap plassen.

Deze keer leer je over de normale plasgewoonten van je puppy en onder welke omstandigheden moet je gealarmeerd zijn waarom je puppy plast terwijl hij slaapt. Teena Patel, een hondentrainer en de eigenaar van de trainingsfaciliteit University of Doglando, zegt dat puppy's zo vaak wakker worden omdat ze eenzaam zijn voor hun moeders. We raden je af om plastrainingspads te gebruiken, omdat deze het zindelijkheidstrainingsproces alleen maar verlengen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *