Wat is het moeilijkste deel van het trainen van een puppy?

Het vinden van de juiste balans is het uitdagende deel. Zie je, het is gemakkelijk om aan te nemen dat je hond iets weet en stopt met actief oefenen. Het is OOK gemakkelijk om te veel te vragen en boos te worden als je hond faalt. Het moeilijkste deel van hondentraining is niets doen.

Het staat als een standbeeld, zegt niets, doet niets, terwijl je hond zich voor de gek gedraagt. Ze blaft, springt, bijt aan de lijn. Je zult waarschijnlijk behoorlijk wat slaap verliezen Je moet CONSTANT je ogen op je puppy richten (of ze in een krat hebben) KRATTRAINING - koop oordopjes. Hij neemt de juiste hoeveelheid voer ter grootte van een kom en stopt het in zijn trainingstas en hij laat zijn puppy's werken voor hun maaltijd.

De veilige gok is om een puppy te trainen om alle 4 zijn poten op de grond te houden, als hij geaaid en interactie wil hebben. Veel honden die op ongeveer een jaar oud het tienerstadium bereikten, belanden in schuilplaatsen omdat de eigenaren niet beseften hoeveel aandacht, lichaamsbeweging, training en geduld een puppy nodig zou hebben, vooral omdat die pluisbal uitgroeit tot een grotere, sterkere hond. Je moet voorbij alle donzige, slappe, grote ogen, onhandige schattigheid komen om regels en training te creëren en af te dwingen die een gelukkige, uitgebalanceerde hond creëren wanneer al die puppyschattigheid vervaagt. Ik denk dat het moeilijkste is dat je natuurlijke reactie op training waarschijnlijk volledig het tegenovergestelde is van hoe je zou moeten trainen.

Dit helpt om de puppy gemotiveerd te houden tijdens het trainen, omdat de puppy geconditioneerd is om zich te concentreren op voedsel en zijn baasje voor het leven (aangezien voedsel van cruciaal belang is). In plaats daarvan, als je een puppy traint die hij eruit haalt als hij stil is en hij zal leren dat als hij stil is, uit zijn krat worden vrijgelaten de beloning is. Dat klopt, huistraining heeft heel weinig met je puppy te maken totdat hij veel, veel ouder is en je al goede gewoonten hebt gestold. Er zijn manieren om de meeste vernietiging te voorkomen, en dit omvat het geven van tonnen lichaamsbeweging en een gestructureerde, consistente omgeving voor training.

Doodles zijn intelligente honden en als puppy's kunnen ze de eerste weken heel goed vasthouden aan het concept van zindelijkheidstraining, daarom kan een spontaan ongeluk een paar weken later bijzonder frustrerend en verbijsterend zijn voor nieuwe eigenaren. Puppy's op deze leeftijd vangen vaak eindelijk wat van het ijverige werk aan dat je in training hebt gestoken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *