Wat zijn de eerste 5 commando's om een puppy te leren?

Houd een snoepje voor de neus van je hond en beweeg op en neer in een hoek van 45 graden. Houd een gewenst voorwerp voor je in de palm van je hand. Gebruik dit in combinatie met het commando „sit”. Maak de riem vast en ga wandelen, houd uw hond dicht bij uw zij.

Als hij begint te trekken of voor je loopt, stop dan, vraag hem om te gaan zitten. Wacht dan een seconde of twee voordat je weer begint te lopen. Herhaal het commando, hiel of met mij terwijl je loopt. Stop bij alle kruispunten of oversteekplaatsen en laat hem zitten.

Als je weer begint te lopen, zorg er dan voor dat hij naar je kijkt en op je hiel blijft terwijl je loopt. Uw hond leren zitten is een van de meest elementaire hondenopdrachten om uw pup te leren, waardoor het een geweldige opdracht is om mee te beginnen. Een hond die het commando „Zitten” kent, zal veel rustiger en gemakkelijker te besturen zijn dan honden die dit eenvoudige commando niet hebben geleerd. Bovendien bereidt het commando „Zitten” uw hond voor op hardere commando's zoals „Blijf” en „Kom”.

Herhaal deze reeks een paar keer per dag totdat uw hond het onder de knie heeft. Vraag uw hond vervolgens om voor de maaltijd te gaan zitten, wanneer hij gaat wandelen en in andere situaties waarin u hem kalm en zittend wilt hebben. Een ander belangrijk commando voor uw hond om te leren is het woord „kom. Deze opdracht is uitermate handig voor die keren dat u de grip op de riem verliest of per ongeluk de voordeur open laat.

Nogmaals, deze opdracht is gemakkelijk te leren en helpt uw hond uit de problemen te houden. Dit volgende commando is een van de moeilijkere commando's voor hondentraining om te leren. De reden dat het voor uw hond moeilijk kan zijn om dit commando onder de knie te krijgen, is dat hij in een onderdanige houding moet zijn. U kunt uw hond helpen door positief en ontspannen te trainen, vooral als uw hond angstig of angstig is.

Houd er ook rekening mee om uw hond altijd te prijzen zodra hij het bevel met succes heeft opgevolgd. Net als bij het commando „Zitten”, helpt de „Stay keu” uw hond gemakkelijker onder controle te houden. Deze opdracht kan nuttig zijn in een aantal situaties, zoals die keren dat u uw hond uit de weg wilt, omdat u de neiging heeft om huishoudelijke taken uit te voeren of wanneer u niet wilt dat uw pup overweldigende gasten overrompelt. Voordat u uw hond dit commando probeert te leren, moet u ervoor zorgen dat uw hond een expert is in de „Sit cue”.

Als hij het commando „Sit” nog niet helemaal onder de knie heeft, neem dan de tijd om het met hem te oefenen voordat je verder gaat met de „Stay cue”. Dit is een oefening in zelfbeheersing voor uw hond, dus wees niet ontmoedigd als het even duurt om het onder de knie te krijgen, vooral voor puppy's en energieke honden. De meeste honden zijn immers liever in beweging dan alleen maar te zitten en te wachten. Dit laatste commando kan helpen uw hond veilig te houden wanneer zijn nieuwsgierigheid de overhand krijgt, zoals die momenten waarop hij iets intrigerends maar mogelijk gevaarlijks op de grond ruikt.

Het doel is om je pup te leren dat hij nog iets beters krijgt door het andere item te negeren. Deze lijst met hondencommando's kan uw hond helpen beschermen tegen gevaarlijke situaties en uw communicatie met hem verbeteren. De tijd nemen om uw pup deze veelvoorkomende hondencommando's te leren, is de investering van uw tijd en moeite zeker waard. Vergeet niet dat het trainingsproces tijd kost, dus start een gehoorzaamheidstraining voor honden alleen als je de juiste mentaliteit hebt om kalme, assertieve energie en geduld te oefenen.

Je hebt misschien gehoord van veel verschillende methoden om commando's aan een puppy te leren, maar de enige die consequent positieve resultaten heeft laten zien terwijl je pup tevreden blijft, is"positieve bekrachtiging”. Wat is positieve bekrachtiging? Er zijn twee manieren om een puppy te leren zitten door positieve bekrachtiging. Nadat je je harige kleine vriend hebt getraind om te zitten, kun je hem leren blijven. Dit doe je in twee delen.

Nu kunt u de puppy leren stil te blijven totdat u hem het vrijgavewoord geeft. Het trainen van uw puppy om te gaan liggen is nuttig omdat het helpt hem te kalmeren in stressvolle situaties. Je doet het op dezelfde manier als de manier waarop je het commando „sit” leert. Een hond trainen tot „hiel” betekent hem bevelen naast je te lopen in plaats van voor je.

Nieuwe pups zitten vol verrassingen. Van een ondeugende glinstering in de ogen, terwijl ze weglopen met je sok tot je wakker maken om 3 uur, m. Voor een potje pauze zetten ze je leven een paar weken op zijn kop. Het heeft ook een trekkoord aan de bovenkant dat wordt vastgemaakt om lekkernijen af te dichten, zodat ze fris en veilig blijven tijdens het spelen of trainen.

Bovendien is het waterbestendig om droog te blijven wanneer uw puppy kwijlt over wat erin zit. Mensen waarderen goed opgevoede honden die goed zitten voor huisdieren. Het is gemakkelijker om ze bijvoorbeeld te aaien en ze zullen tante Mabel waarschijnlijk ook niet omver slaan als ze op bezoek komt. De American Kennel Club (AKC) noemt „blijf een „duurgedrag.

Het is een goede opdracht voor uw pup om het te weten, omdat het leven veel"verblijfsmogelijkheden” biedt. Stel je voor dat je hem wilt trainen om op straathoeken te zitten en te blijven. Met een beetje oefening kunt u uw pup op uw bevel laten wachten voordat u de straat oversteekt. Ooit een pup gehad die niet stopt met op iemand te springen? Dat is niet leuk.

Als je je hond „naar beneden” leert, gaan ze op de grond liggen. Laat deze drie woorden uw puppytraining begeleiden en maak gebruik van de natuurlijke neiging van uw pup om u te willen plezieren. Als je een enthousiaste stem gebruikt en dingen zegt als „brave hond”, is dit een positieve bekrachtiging waar je pup naar hunkert. Er zijn verschillende feiten over gehoorzaamheidstraining voor honden die u moet begrijpen, maar hier zijn enkele van de essentiële commando's die u uw hond kunt leren.

U heeft niet alleen meer tijd om uw nieuwe puppy te laten settelen, maar u kunt deze opdrachten ook proberen om uw nieuwe puppy les te geven. Wanneer u aan de slag gaat met het aanleren van uw puppy de volgende vijf basisopdrachten, heeft u een paar essentiële hulpmiddelen voor hondentraining nodig. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *