Welke commando's moet de puppy eerst leren?

Je hebt misschien gehoord van veel verschillende methoden om commando's aan een puppy te leren, maar de enige die consequent positieve resultaten heeft laten zien terwijl je pup tevreden blijft, is"positieve bekrachtiging”. Wat is positieve bekrachtiging? Er zijn twee manieren om een puppy te leren zitten door middel van positieve bekrachtiging. Nadat je je harige kleine vriend hebt getraind om te zitten, kun je hem leren blijven. Dit doe je in twee delen.

Nu kunt u de puppy leren stil te blijven totdat u hem het vrijgavewoord geeft. Het trainen van uw puppy om te gaan liggen is nuttig omdat het helpt hem te kalmeren in stressvolle situaties. Je doet het op dezelfde manier als de manier waarop je het „sit” -commando onderwijst. Een hond trainen tot „hiel” betekent hem bevelen naast je te lopen in plaats van voor je.

Dit is een eenvoudig en gemakkelijk te onderwijzen commando. Beginnen met iets eenvoudigs geeft een positieve boost aan de trainingssessie voor zowel de hond als voor jou. Houd een snoepje bij de neus van je hond om te leren zitten. Hef je hand en het snoepje op tot zijn hoofd je hand volgt.

Dit zorgt er natuurlijk voor dat zijn kont zittend op de grond zakt. Nadat hij zit, zeg je het woord „zit, en geef hem een traktatie en lof. Er zijn verschillende feiten over gehoorzaamheidstraining voor honden die u moet begrijpen, maar hier zijn enkele van de essentiële commando's die u uw hond kunt leren. Als ze eenmaal een paar weken thuis zijn geweest, moet uw puppy de basis van een dagelijkse routine kennen en werken aan wat gehoorzaamheidstraining en het leren van basiscommando's.

In sommige situaties beginnen puppy's zelfs met een formele training voordat ze naar hun nieuwe huis gaan, zoals een start met zinentraining, begroetingen en hoe hun acties tot beloningen kunnen leiden. Puppy's kunnen beginnen met een zeer eenvoudige training vanaf het moment dat ze thuiskomen, meestal ongeveer 8 weken oud. Puppy's klaarstomen voor succes met behulp van trainingsplannen voor management, supervisie en positieve bekrachtiging is effectief en veilig. Geluiden en gebaren zijn het gemakkelijkst te trainen en aanraking kan worden gebruikt voor puppy's met een beperkt gezichtsvermogen of gehoor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *