Hoe vaak moet een puppy van 8 weken oud plassen?

De gemiddelde puppy kan zijn urine vasthouden gedurende het aantal uren dat gelijk is aan zijn leeftijd in maanden plus één, volgens de Animal Humane Society. Daarom zal een puppy van 8 weken oud ongeveer elke drie uur plassen en een puppy van 12 weken oud om de vier uur. Op basis van wanneer uw puppy eet, slaapt, drinkt, speelt, bepaalt ook wanneer hij gaat plassen en poepen. Dit gebeurt meestal tussen de leeftijd van 8 en 10 weken.

Over het algemeen moeten jonge puppy's (jonger dan ongeveer 6 maanden oud) eens per uur of twee worden verwijderd. De AKC suggereert dat puppy's hetzelfde aantal uren kunnen wachten als hun leeftijd in maanden tot ongeveer 9 maanden oud. Uw pup heeft een blaas ter grootte van een baby en een beperkte capaciteit om deze vast te houden. Over het algemeen heeft een puppy van twee maanden ongeveer elke twee uur een pauze nodig.

Na drie maanden zou elke vier uur voldoende moeten zijn. Jonge puppy's hebben interactie en speelgoed nodig en spelen en trainen en dus 7-8 uur in een krat zitten zal moeilijk zijn voor de geestelijke gezondheid van uw puppy. Dat betekent dat puppy's van 1 maand oud elk uur naar de badkamer moeten gaan, terwijl puppy's van 6 maanden oud hun blazen tot 6 uur moeten kunnen beheersen. Krattraining is een van de meest effectieve methoden om puppy's de juiste plek te leren om te poepen en plassen.

Als je erkent dat wanneer je een puppy zo jong krijgt en de middelen hebt om dat gebrek aan opleiding te verhelpen, dan geweldig (rekening houdend met het feit dat je je puppy pas moet toestaan om te socializen met onbekende honden nadat ze al hun prikken na 12 weken hebben gehad, wat te laat is om met de socialisatie te beginnen als ze zijn in een andere ontwikkelingsfase terechtgekomen. Puppies for Dummies is zelfs het eerste puppyboek dat ik las voordat ik mijn reddingspup, Linus, mee naar huis nam. Puppy's zijn als baby's, ze krijgen op verschillende tijdstippen blaascontrole en sommige zijn gemakkelijker zindelijk te trainen dan andere. Maar als u de bovenstaande drie valkuilen vermijdt en uw hond leert hoe hij u moet waarschuwen met een bel voordat hij moet gaan, kunt u elke hond zindelijk trainen, of het nu een puppy van 8 weken oud is zoals de mijne of een oudere hond die nooit zindelijk is getraind, veel sneller dan u ooit voor mogelijk had gehouden en uw hond zal van u houden en vertrouwen jij voor altijd.

Dus in plaats van te straffen, is hier de truc die me hielp ontdekken hoe ik mijn puppy's snel kan zindelijk trainen. Meestal kan de puppy op de leeftijd van 12 tot 16 weken twee tot drie keer per dag worden gevoerd en op de leeftijd van 6 maanden kunnen de meeste puppy's slechts twee keer per dag worden gevoerd. Ik zie zoveel berichten over puppy's die hun (onervaren) baasjes monden en bijten en zich over het algemeen op een onaanvaardbare manier gedragen, en het zijn meestal die puppy's die na 5 en 6 weken van hun nestgenoten zijn weggenomen en daarna niet goed zijn gesocialiseerd. Hierdoor associeert de puppy de eliminatie ervan met straf, en aangezien honden mensen willen plezieren, leert negatieve bekrachtiging puppy's om te gaan als je niet kijkt of om afzettingen voor je te verbergen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *