Kun je een puppy van 8 weken oud zindelijk trainen?

Begin met housetraining van je pup zodra hij thuiskomt. Het is belangrijk, en verrassend eenvoudig, om uw puppy te trainen zonder dat hij een toilet- of kauwfout maakt. Elke fout zal de training aanzienlijk moeilijker maken. Een puppy van 8 weken oud is erg jong om met het zindelijkheidstrainingsproces te beginnen.

Op dit punt voorkomt u in feite dat uw huisdier ongelukken krijgt in plaats van te verwachten dat hij vraagt om alleen uit te gaan. Na verloop van tijd zal hij betrouwbaarder worden. Leren hoe je puppy's op het juiste moment en op de juiste plaats zindelijk kunt trainen, is een van de belangrijkste eerste stappen die je kunt nemen voor een lang, gelukkig leven samen. Huisvervuiling is een van de belangrijkste redenen waarom honden hun huis verliezen of in schuilplaatsen terechtkomen.

Weinig mensen zijn bereid om een hond te verdragen die tapijten en vloeren vernietigt, of die een stinkende puinhoop achterlaat die je moet schoonmaken na een dag hard werken. In plaats daarvan, als je een puppy traint die hij eruit haalt als hij stil is en hij zal leren dat als hij stil is, uit zijn krat worden vrijgelaten de beloning is. Dus in plaats van te straffen, is hier de truc die me hielp ontdekken hoe ik mijn puppy's snel kan zindelijk trainen. Als uw puppy ouder is dan 12 weken wanneer u hem naar huis brengt en in een kooi hebt geëlimineerd (en mogelijk zijn afval heeft opgegeten), kan huistraining langer duren.

Experts raden aan dat u begint met het trainen van uw puppy wanneer hij tussen de 12 weken en 16 weken oud is. Dus als je je hond niet traint HOE je je kunt laten weten dat hij moet gaan, maak je ALLEEN je inspanningen voor zindelijkheidstraining moeilijker voor jezelf dan nodig is. Om ervoor te zorgen dat ze op 8 weken oud volledig zindelijk zouden zijn, zouden ze moeten worden opgeleid door hun vorige verzorgers. Ik heb hulphonden getraind in een mannengevangenis en runde mijn eigen non-profitorganisatie om volwassen honden uit opvangcentra te halen en ze op te leiden om kinderen en volwassenen met een handicap te helpen, zonder kosten voor mijn klanten.

Jonge puppy's hebben interactie en speelgoed nodig en spelen en trainen en dus 7-8 uur in een krat zitten zal moeilijk zijn voor de geestelijke gezondheid van uw puppy. Puppy's zijn als baby's, ze krijgen op verschillende tijdstippen blaascontrole en sommige zijn gemakkelijker zindelijk te trainen dan andere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *